söndag 17 maj 2009

Pills, Thrills-bloggen startar nytt koncept: Bistrovagn


Nu är det klart att vi kommer börja servera mat och dryck på SJs alla tåg från och med 1 juni. Vi kallar konceptet Bistrovagn och där kommer vi att servera enklare mat och dryck, såsom kaffe, kaffe med kall mjölk, kaffe med varm mjölk, te, sämre vin, läsk, juice, ciabatta med salami och ost, nån liten paj, kall sallad, lite godis och frukt. Önskas stekt ägg eller liknande "lifestylemat", måste detta meddelas vid tillfället då du bokar din biljett. All mat serveras i designad plast och papp.

Konceptet "bollade" vi med en riktig reklambyrå på ett tidigt stadie och dom tyckte det var en "skitbra" idé när vi nämnde att vi tyckte det skulle vara kul om vi kallade konceptet Bistrovagn. Detta passade extra bra då vi inte direkt är några "hejare" på att laga mat. Men är det en Bistrovagn, då förväntar sig folk inga extravaganta tillredningar, utan lite enklare och klumpigt gjord mat. 

Reklambyrån har tagit fram alla (rätt begränsade) menyer och all övrig textning såsom "Kaffe + Bulle 15 kr" och "Kaffe + Fralla 20 kr".